Tel.:
China Plastic Stembus fabrikant
Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Co. van de Guangzhou Slim Draak, Ltd.

Thuis

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Slim de Draakco. van HK, Ltd (Slimme Draak), is een moderne onderneming opgezet in 2002, die het ontwerp en de productie van R&D binnenshuis met 16 jaar ervarings integreert. Het hoofdkwartier van bedrijfchina in Guangzhou, heeft voor de Verenigde Naties benoemd leverancier in 2015 gekwalificeerd.

 

De slimme Draak is voor van toepassing geweest en een aantal nationale octrooien door ononderbroken innovatie en onafhankelijk O&O toegekend. Het heeft takken en bureaus thuis en overzee. DE MERKEN VAN DE SLIMME DRAAK EN DE DOCHTERONDERNEMING OMVATTEN SLIMME DRAAKstemming DESKUNDIGE, CARDEALER-DIRECTE, VLUGGE VERPAKKINGSoplossingen, SLIMME DRAAK PLASTIC PRODUCS, AUTO DE TOEBEHORENco. VAN GUAGNZHOU KARUIPAI, LTD, SLIM DE DRAAKco. VAN GUANGZHOU, LTD, SLIMME DRAAK.

 

Bedrijfswerkingsgebied:

Verkiezingslevering: Als grootste leveranciers van verkiezingslevering in China, werken wij nauw met veelvoudige nationale kiescommissie die in de wereld samen, belangrijke bijdragen tot regionale en globale vrede begaan te leveren, en vestigen onafhankelijke landen van vrijheid, gelijkheid en eenheid voor de mensen van de wereld.

Automobiel post-verkooplevering: De slimme Draak is de eerste productie en de verkooponderneming om het concept 4S-Opslagauto na de Dienstlevering in China te introduceren. Wij zijn benoemde leveranciers van de merken van de luxeauto zoals BMW, en Porsche geworden.

Verpakkende levering: Momenteel, zijn wij één van de volledigste ondernemingen in het combineren van high-end verpakking van document vakjes, plastic zakken, etiketten en markeringen en handhaven nauwe samenwerkingsrelatie met Euramerican-high-end ondergoedmerken.

Plastic productlevering: Als één van de breedste werkingsgebiedonderneming die in plastic producten in China momenteel impliceren.

 

Bedrijfcultuur

Verrichtingsprincipe: Om zowel materieel als geestelijk geluk van alle werknemers na te streven, om de beste producten en de dienst voor klanten te verlenen, om tot de duurzame ontwikkeling van de maatschappij en aard bij te dragen.

Bedrijfvisie: Om de onderneming met geluk te worden, erkende door werknemers, klanten en gemeenschap.

Onze waarden: Respecteer de goddelijke en Liefdemensen. De eenheid van Binnenkennis en actie.

 

 

Co. van de Guangzhou is Slim Draak, Ltd een professionele fabrikant en een exporteur voor het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van verkiezingslevering zoals stembussen, veiligheidsverbindingen, stemhokjes, onuitwisbare inkt, die inkt, zegel & stootkussen, weerspiegelende vesten, verkiezingst-shirts en andere kantoorbehoeften onderschrijven.

Wij worden gevestigd in Guangzhou, met geschikte vervoerstoegang. Al onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen, en in landen over de hele wereld gebruikt.

Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale die klantentevredenheid te waarborgen, door onze certificatie van ISO9001 wordt bevestigd & ISO14001-.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij aanwinst een mondiaal verkoopnet die Afrika, Europa, Amerika, en Oceanië bereiken.

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten, bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve vrij te voelen om ons te contacteren. Wij verheugen ons uit de hele wereld op succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Ballotexpert

Aantal werknemers : 21~100

Jaarlijkse omzet : $10,000,000-50,000,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

GUANGZHOU SLIM DRAAKco., Ltd werd opgericht in 2002. In 2007, voegden wij een afdeling toe om ons in het onderzoeken van en het ontwikkelen van verkiezingsproducten, met inbegrip van stembussen, het krijgen posten, verkiezingsinkt, verbindingen, weerspiegelende vesten, enz. te specialiseren. Nu, bezetten wij significant aandeel van de markt van verkiezingsproducten. Wij zijn één van de belangrijkste fabrikanten van verkiezingsproducten in China.

 

Als one-stop fabrikant, zijn wij een aangewezen leverancier voor vele internationale cliënten. In 2014, waren wij de primaire leverancier van Nigeria voor verkiezingsproducten, een orde die bijna 500, 000 stembussen omvatte. Onze prestaties wonnen hoge lof en erkenning van de Nigeriaanse overheid.

 

Onze producten zijn ook zijn verkocht in Litouwen, Niger, TSJAAD, Australië, Ghana, en meer.

 

Sinds 2016, is ons team verder versterkt door de toevoeging van onze V.P. van Internationale Zaken, John Lombard, een Canadese zakenman die in China sinds 1993 is geweest. Om onze macht te vergroten en ons
het marktaandeel in de wereld, ontwikkelen wij onophoudelijk nieuwe producten. Dit maakt tot ons de eerste one-stop leverancier van verkiezingsmateriaal in de wereld.

bedrijfsdiensten

Ervaren Deskundigen
Wij specialiseren ons in verkiezingslevering en hebben rijke ervaring in productie en handel.

 

Het One-stop Winkelen
Alle producten met betrekking tot verkiezingscampagne kunnen, met inbegrip van stembussen, stemhokjes, veiligheidsverbindingen worden verstrekt, onuitwisbare inkt, die inkt, zegels & stootkussens, Stemuniformen, enz. onderschrijven.

 

Kwaliteitsborging
Het strikte kwaliteitscontroleteam verzekert wij hoogte - kwaliteitsproducten aan onze klanten leveren.

 

Beste Prijs
Wij zullen u de beste prijs, zonder later verborgen of verrassingskosten geven.

 

Op tijd Levering
De sterke productiecapaciteit en het uitstekende productieteam staat ons toe altijd op tijd leveren.

 

Volledige Aanpassing
Wij kunnen aanpassen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Kant-en-klare Steekproef
De steekproeven worden verstrekt alvorens u een verbintenis aangaat.

 

De superieure Dienst
Wij zijn geëngageerd aan het hoogste niveau van klantenservice.

Bedrijfteam

Wij hebben een hoger verkoopteam die ervaren beroeps met verkiezingslevering zijn. Aangezien ons bedrijf werd gevestigd, hebben wij een verplichting aan kwaliteitsborging, beste prijzen, en op tijd levering gehandhaafd. Wegens onze ervaring en hoge normen, hebben wij een reputatie als beste in de industrie.

 

Wat ook uw behoeften zijn, zullen wij de beste kwaliteitsproducten en de superieure dienst voor verkiezingsprojecten verlenen, waar u bent.

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.
Zaal 305-308, Blok 1, de Internationale Bouw van Yufeng, 105 nationale Weg, Dashi-Stad, Panyu-District, Guangzhou, China
Tel.:0086--13902495163
China Van Goede Kwaliteit Plastic Ballot Box Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 ballotingbox.com. All Rights Reserved.